Legend of Cleopatra Безплатно Демо

Legend of Cleopatra от Playson е една от техните най-впечатляващи игри с шест барабана, разположени в модел 2-3-3-4-5-5 и 100 линии за печалба. В тази игра Wild символът е най-важният и може да ви спечели до 600 монети, ако получите 6 Уайлда на една линия. Legend of Cleopatra предлага две основни бонус функции. Първата е Double Wild Reel, която попълва цяла макара с Уайлд символи, когато срещнете пълна макара с Уайлд. Втората функция е за безплатни завъртания и може да бъде активирана, когато получите 2 или повече скатера на барабаните. Броят на безплатните завъртания зависи от броя на скатер символите и може да стигне до 50.

Линии и Символи Legend of Cleopatra

Legend of Cleopatra на Playson предлага нестандартна структура със шест барабана, като броят на символите на всеки от тях варира. Тази аранжировка наподобява пирамида и съответства на египетската тематика на играта. Символите включват боговете Ра, Бастет и Анубис, като Клеопатра е най-щедрият символ, който може да ви донесе до 3.75 пъти залога. Златният Уайлд замества другите символи, освен скатера.

Скатер символът е скарабей и може да ви донесе от 5 до 15 безплатни завъртания в зависимост от броя си на екрана. За време на безплатните завъртания, макарите се променят в 5x5x4x3x3x2 формат. Имайте предвид, че скатерът не се появява на първата макара в основната игра. Четвъртата макара има специална функция – двойна уайлд макара, която се активира, ако я покриете с уайлд символи. Тогава една от макарите става изцяло уайлд.

При онлайн игра на Legend of Cleopatra ще разполагате с 100 печеливши линии и процент на възвръщаемост от 95.05%. Волатилността на играта е средна до висока, което означава, че можете да очаквате по-редки, но по-големи печалби. Тези статистически данни измерват средната възвръщаемост, която може да се очаква при продължителна игра на слот машината, и какъв би бил средният възвръщаем процент от инвестираните пари.

Стратегии За Legend Of Cleopatra

Не се опитваме да ви предоставим “най-добра” тактика за Legend of Cleopatra, тъй като няма универсални формули за успех в слотовете. Вместо това ви съветваме да управлявате разумно своята банка, защото хазартните игри могат да бъдат рискови. Никога не залагайте повече отколкото сте готови да загубите – това е основното правило. Също така, е полезно да имате определена стратегия за игра, вместо да играете безразсъдно. Преди да я приложите с реални пари, препоръчваме да я изпробвате в демо версията, така че да можете да оцените нейната ефективност без да рискувате свои средства.

Как се играе Legend of Cleopatra?

Legend of Cleopatra е слот игра със структура на барабаните, която може да изглежда малко различно от традиционните слотове. Играта предлага шест барабана, като всеки барабан има различен брой символи. Първият барабан има два символа, вторият и третият имат по три символа, четвъртият има четири символа, а петият и шестият имат по пет символа. Тази структура наподобява формата на пирамида, което съответства на темата на играта. Символите в играта са вдъхновени от египетската митология и включват боговете Ра, Бастет и Анубис, както и самата Клеопатра. Клеопатра е най-високо плащащият символ и може да ви донесе най-големите печалби.

Играта включва и уайлд символ, който може да замества всички други символи, освен скатера, за да ви помогне да формирате печеливши комбинации. За да активирате безплатни завъртания, трябва да изтеглите 2 или повече скатера навсякъде по барабаните. Когато тази функция се активира, барабаните се променят във формация 5х5х4х3х3х2, и можете да спечелите до 30 безплатни завъртания. Също така, има и функция за двойна уайлд макара, която се активира, когато една макара се покрие изцяло с уайлд символи. Този уайлд символ избира друга макара и я покрива с уайлдове, увеличавайки вашия потенциал за печалби.