100 Super Dice Безплатно Демо

100 Super Dice предлага страхотни възможности за спечелване със своите 100 печеливши линии и разнообразие от бонус функции. Жокерът може да ви помогне да съставите изгодни комбинации, докато Scatter символът, изобразен със зелен йероглиф, може да ви донесе голяма печалба от 250,000 лв. В играта има и функция за удвояване на печалбата, както и възможност да спечелите един от четирите нарастващи джакпота на Jackpot Cards, независимо от размера на вашата залог. Трябва просто да обръщате карти, докато съберете 3 от една и съща боя, за да спечелите джакпота за тази боя.

Тематиката 100 Super Dice

Тематиката на слот играта “100 Super Dice” обхваща класически символи на ротативки, предоставяйки на играчите вълнуващо и забавно игрално преживяване. Играта представя разнообразни символи, включително плодове, жокери, Scatter символи и символи на джакпот. Тя съчетава елементи на старите класически ротативки със съвременни бонус функции и възможности за големи изплащания. 100 Super Dice предоставя на играчите 100 печеливши линии, които увеличават шансовете за спечелване на забележителни награди. Играта също така включва функция за удвояване на печалбата и четири нарастващи джакпота, които правят играта още по-вълнуваща и предлагат големи възможности за печалби. Тази тематика на ротативка привлича както начинаещи, така и опитни играчи, които се забавляват със слот игри и търсят вълнение и възможности за спечелване.

Линии и Символи 100 Super Dice

Слот играта “100 Super Dice” предлага на играчите разнообразни символи и 100 печеливши линии, които правят играта забавна и изпълнена с възможности за големи изплащания. Играта разполага с 100 фиксирани печеливши линии, които се простиращи хоризонтално, диагонално и зигзагообразно по барабаните. Това увеличава шансовете за образуване на печеливши комбинации и големи печалби.

Символи

  • Жокер (Wild символ): Жокерът в играта може да замести всички останали символи, за да създаде печеливши комбинации. Той се появява на всички барабани и е полезен за увеличаване на изплащанията.
  • Scatter символ: Зеленият йероглиф е Scatter символът в играта и носи най-голямата печалба от всички символи, а именно 250,000 лв.
  • Прогресивни джакпоти: Играта предлага четири нарастващи джакпота, които могат да бъдат спечелени на случаен принцип. За да ги спечелите, трябва да обръщате карти и да получите 3 карти от една и съща боя.

Как се играе 100 Super Dice slot?

100 Super Dice е слот игра, която се играе на барабани и предлага 100 фиксирани печеливши линии. За да играете тази игра, следвайте тези стъпки:

  • Залагане: Преди да започнете да въртите барабаните, определете размера на вашия залог. Можете да регулирате стойността на залога, като изберете монетата и стойността на монетата в долния край на екрана.
  • Започнете играта: След като сте заложили, натиснете бутона за стартиране или въртене на барабаните.
  • Символи и линии: Барабаните ще се въртят и спират, след което ще видите разположените символи. Символите са разнообразни и включват плодове, йероглифи и други тематични изображения.
  • Печалби: Ако успеете да образувате печеливши комбинации от символи върху някоя от 100-те печеливши линии, ще получите изплащания според таблицата за печалби. Най-високите печалби се постигат с по-големи и съответно редки комбинации.
  • Бонуси: Играта предлага различни бонус функции, включително Wild символи, Scatter символи и възможност за дублиране на печалбите. Също така има и четири прогресивни джакпота, които могат да бъдат спечелени.
  • Удвояване: След всяка печалба под 1500, можете да използвате функцията за удвояване, където трябва да познаете цвета на обратната карта, за да удвоите печалбата си.
  • Продължаване на играта: Продължете да въртите барабаните и се наслаждавайте на играта, докато имате средства на сметката си и искате да играете.

За да играете успешно “100 Super Dice”, се нуждаете от стратегия и късмет. Следете внимателно комбинациите, използвайте бонусите и рискувайте удвояването, когато е подходящо.